Informatieavond zij-instromers voortgezet onderwijs

23 november 2023

Save the date! Op donderdagavond 23 november 2023 organiseert Leraar in het Gooi weer een informatieavond voor mensen die belangstelling hebben om als zij-instromer in het voortgezet onderwijs te gaan werken. Het wordt een leuke en informatieve avond, aangeboden door alle besturen en scholen van het voortgezet onderwijs in het Gooi.

Peter Heerschop, cabaretier en ex-leraar, neemt jullie op zijn geheel eigen wijze mee in het wel en wee van het leraarschap. Er is volop gelegenheid om kennis te maken met de scholen in het Gooi, HR-managers en ervaringsdeskundige zij-instromers. We vertellen over de twee trajecten die er zijn om in het Gooi jouw kennismaking met het voortgezet onderwijs te verdiepen. Kortom: droom je van een overstap naar het onderwijs en wil je onderzoeken of het iets voor je is? Dan mag je deze avond niet missen.

Je kunt je al vast aanmelden.

27 september 2023

Webevent primair & voortgezet onderwijs

Het onderwijsloket organiseert een webevent over het primair & voortgezet onderwijs. Tijdens het event kun je kennismaken met mensen die de stap naar het onderwijs hebben gemaakt. Twee ervaringsdeskundigen zullen vertellen over hoe hun overstap eruit heeft gezien. Ze beantwoorden daarbij allerlei vragen over hun carrièreswitch naar het onderwijs, ook die van de deelnemers van het webevent. Iedereen kan via de chat zijn of haar vraag voor de gastsprekers stellen!