Activiteitenoverzicht

17 mei 2024

Informatiebijeenkomst Statushouders voor de klas

Woon je op dit moment in Nederland en ben je statushouder? Was je leraar in jouw thuisland en wil je ook in Nederland graag weer lesgeven? Dan zijn er misschien mogelijkheden. De onderwijsregio Midden Nederland biedt in samenwerking met onder andere de Hogeschool Utrecht een leerwerktraject aan. Het traject is voor leraren in het voortgezet onderwijs en middelbaar beroepsonderwijs.

12 oktober 2023

Workshops leraar worden MBO College Hilversum

Wil jij ervaren of #docent zijn iets voor jou is? Ben je nieuwsgierig naar de dynamische wereld van het #onderwijs? Meld je dan aan voor twee inspirerende #workshops. MBO College Hilversum en Leraar in het Gooi, nemen in je mee in de zes rollen van de docent en laten je zien dat de ideale student niet bestaat. Kom naar onze workshops op donderdag 12 oktober van 20.00 tot 21.30 uur op MBO College Hilversum. Naast een inspirerende avond, kun je ook napraten en netwerken met andere enthousiaste deelnemers en collega’s.

27 september 2023

Webevent primair & voortgezet onderwijs

Het onderwijsloket organiseert een webevent over het primair & voortgezet onderwijs. Tijdens het event kun je kennismaken met mensen die de stap naar het onderwijs hebben gemaakt. Twee ervaringsdeskundigen zullen vertellen over hoe hun overstap eruit heeft gezien. Ze beantwoorden daarbij allerlei vragen over hun carrièreswitch naar het onderwijs, ook die van de deelnemers van het webevent. Iedereen kan via de chat zijn of haar vraag voor de gastsprekers stellen!

27 juni 2023

Webinar ervaringsdeskundigen basis- en voortgezet onderwijs

Tijdens de webevents van het onderwijsloket kun je kennismaken met mensen die de stap naar het onderwijs hebben gemaakt. Ervaringsdeskundigen zullen vertellen over hoe hun overstap eruit heeft gezien. Ze beantwoorden daarbij allerlei vragen over hun carrièreswitch naar het onderwijs, ook die van de deelnemers van het webevent. Iedereen kan via de chat zijn of haar vraag voor de gastsprekers stellen!

25 mei 2023

Webevent basis onderwijs & mbo

Het onderwijsloket geeft op donderdag 25 mei a.s. online informatie over werken in het basis onderwijs en het mbo. Overweeg jij een carrière in het onderwijs en ben je benieuwd hoe deze overstap eruit zou zien? Meld je dan aan voor een van de webevents van het Onderwijsloket. Twee ervaringsdeskundigen delen hun verhaal: waarom ze zijn overgestapt naar het onderwijs, hoe hun oriëntatieproces eruitzag en waar ze nu terecht zijn gekomen. Een van de adviseurs van het Onderwijsloket stelt vragen, maar ook jij kunt je vragen stellen via een live chat!

16 mei 2023

Baan.Talent Banenmarkt

Op dinsdag 16 mei a.s. van 10.00-14.30 uur is Leraar in het Gooi aanwezig in het raadhuis van Hilversum op de Baan.Talent Banenmarkt. Heb je interesse in het onderwijs dan ontmoeten wij jou graag.

18 april 2023

Meet & Greet Stichting Elan

Zoek je een nieuwe uitdaging of wil je overstappen naar gespecialiseerd onderwijs? En ben je leerkracht, onderwijsassistent, leraarondersteuner, stagiair of overweeg je een zij-instroomtraject? Kom dan dinsdag 18 april kennismaken met de scholen van Stichting Elan in het Gooi voor sbo en (v)so. Je kunt dan gewoon binnenlopen, een indruk krijgen van de aanpak en in gesprek gaan met collega’s. Je bent van harte welkom!

21 maart 2023

Meet & greet zij-instromers MBO College

Hou je talent niet voor jezelf en word Leraar in het Gooi. Denk jij wel eens na over werken in het mbo? Jouw kennis en kunde overdragen aan studenten in het middelbaar beroepsonderwijs. Een bijdrage leveren aan hun ontwikkeling en hun toekomst. Wil je weten of leraar zijn echt iets voor jou is? Heb je vragen over opleiding en randvoorwaarden? Ben je benieuwd welke vacatures er zijn? Meld je dan nu aan voor de informatiebijeenkomst Leraar in het Gooi op 21 maart 2023, van 18 tot 20 uur, live op het MBO College Hilversum. We willen je informeren en inspireren en gaan ook graag met je in gesprek.

20 maart 2023

Meet & Greet gespecialiseerd onderwijs

Ben je benieuwd of werken in het speciaal onderwijs iets is voor jou?  Op maandag 20 maart 2023 van 14.00-17.00 uur staan de deuren op van het speciaal (basis) onderwijs en (voortgezet) speciaal onderwijs.  Je hoeft je niet aan te melden. Je kunt binnen lopen bij: Annie M.G. Schmidtschool, Laapersboog 9 in Hilversum De Indon, Albert Neuhuijslaan 1 in Bussum Elan College Huizen, IJsselmeerstraat 3a in Huizen

27 februari 2023

Webinar primair onderwijs en mbo

Tijdens de webevents van het onderwijsloket kun je kennismaken met mensen die de stap naar het onderwijs hebben gemaakt. Twee ervaringsdeskundigen zullen vertellen over hoe hun overstap eruit heeft gezien. Ze beantwoorden daarbij allerlei vragen over hun carrièreswitch naar het onderwijs, ook die van de deelnemers van het webevent. Iedereen kan via de chat zijn of haar vraag voor de gastsprekers stellen!