Leraar in beeld

Ali Akdogan

Ali woont in Bilthoven en luistert graag naar Turkse muziek. Hij doet mee aan het begeleidingstraject Docent Vluchteling voor de Klas. Op dit moment loopt hij stage en maakt hij kennis met het Nederlandse onderwijs. Maak kennis met Ali en zijn vele talenten.

Hoe lang woon je al in Nederland?
Bijna 2,5 jaar.

Wat eet je het liefst?
Ik ben gek op doner.

Wat is jouw favoriete film?
Inception, Lord of the rings series

Welk boek lees je nu?
Het leven van een Loser

Wat zou je doen voor jouw school als je de directeur was van de school?
Dit is een moeilijke vraag. Ik zou een omgeving creëren waar studenten de beroepen beter leren kennen.

Wat zou je doen als je de koning van Nederland was?
Ik zou de overheid willen vragen om de belastingen te verlagen. 🙂

Waar praat je graag over met collega’s?
Meestal over leerlingen.

Wat is jouw passie?
Ik voel me altijd goed als ik mensen help.

Wat zijn jouw talenten
Technologische dingen, bouwen, repareren, basketballen.

Bahadir Çelik

Bahadir houdt van lezen, Turkse volksmuziek en voetbal. Maar het liefst staat hij voor de klas. Dat dit nu weer kan is heel erg fijn. Een reis naar de piramides van Egypte en een trip naar Rome staan op zijn wensenlijst. Maar eerst lekker stage lopen en kennis maken met het onderwijs in Nederland.

Fatma Nur Saka

Sinds oktober 2019 woont Fatma Nur Saka in Nederland. Ze houdt van popmuziek en wil graag het Noorderlicht zien. Nu ze druk is met de stage en de opleiding, kan ze niet heel vaak op pad, maar ze probeert toch regelmatig een stad in Nederland te bezoeken. Het traject Docent Vluchteling voor de Klas geeft haar de kans weer dagelijks met haar vak bezig te zijn.

Hudaverdi Taskin

Eieren met kaas of een heerlijke gehakbal; Hudaverdi Taskin kun je er voor wakker maken. Oorspronkelijk komt Hudaverdi uit Turkije en sinds 2019 woont hij in Nederland. En hij doet met veel enthousiasme mee aan Docentvluchteling voor de klas. Zijn Nederlands gaat snel vooruit. Maak kennis met deze wiskundedocent die graag nieuwe dingen leert.

Huseyin Kalayci

Als deelnemer aan het begeleidingstraject Docent Vluchteling voor de Klas loopt Huseyin stage op de Fontein in Bussum. Hij woont nog geen twee jaar in Nederland en is blij dat hij hier nu al met hulp aan de slag kan in zijn eigen vak. Een win-win-win; voor hem, de school en de leerlingen.