Scholenoverzicht

Erfgooiers College

Huizen

vwo, havo, mavo, atheneum, gymnasium


Persoonlijke aandacht
  • WWW-modules
  • (Wereld Wijd Wijs)
  • Eigentijds
  • Werken bij het Erfgooiers College betekent werken op een zelfstandige, brede scholengemeenschap voor protestants-christelijk onderwijs met ongeveer 1.000 leerlingen. Op het Erfgooiers College heerst een prettig leer- en leefklimaat. De waarden respect, waardering, zorg, aandacht en betrokkenheid zijn leidend. En verbinding; met elkaar, maar ook met de wereld.

    Het Erfgooiers College wil dat de leerlingen groeien tot wereldburgers die stevig in hun schoenen staan en van betekenis zijn in de maatschappij. Om deze reden is de school ook een UNESCO school. Met de Wereld Wijd Wijs (WWW)-modules wordt verdiepende, verrijkende leerstof aangeboden.

    Als werkgever kenmerkt het Erfgooiers College zich door een collegiale werksfeer met een fijne mix van ervaring en nieuwe inbreng. De school daagt je uit om constant na te denken over vernieuwingen met als doel eigentijds onderwijs van hoog niveau. De combinatie van sterke basiswaarden met een eigentijdse onderwijsbenadering maakt deze school tot een aantrekkelijke werkgever waar je je ei kwijt kunt. De lijnen zijn kort en je krijgt veel vrijheid in het uitvoeren van jouw werk.

    Wil je meer informatie of ben je geïnteresseerd in werken op deze school? Kijk dan hier.