Scholenoverzicht

Gemeentelijk Gymnasium Hilversum

Hilversum

gymnasium


  • Voor jonge mensen die meer kunnen en meer willen
  • Brede culturele en klassieke vorming
  • Het Balneum
  • Werken bij het Gemeentelijk Gymnasium Hilversum betekent werken op een modern categoraal gymnasium voor leerlingen met vwo-capaciteiten en een fikse dosis nieuwsgierigheid. Een aangename omgeving om te leren en te werken.

    De school combineert een brede klassieke vorming met hedendaags onderwijs. Een school voor leerlingen die meer willen en meer kunnen. Het aanbieden van kennis op hoog niveau gaat hand in hand met het ontwikkelen van dienstbaar leiderschap. Er is aandacht voor complete vorming van de leerlingen, met aandacht voor zowel hun intellectuele als persoonlijke groei. In een klimaat van wederzijds respect.

    Voor de eerste klassen is er het Balneum, een speciaal gebouw dat rust en aandacht biedt voor de leerlingen en de kunsten, met een theater en een eigen buitenterrein. De school biedt het Aristoteles programma aan met bijzondere activiteiten waarbij leerlingen zich op allerlei vlakken verder kunnen ontwikkelen. Docent zijn op het GGH betekent deel uitmaken van een hecht docententeam. Dit betekent lesgeven op hoog niveau en de passie voor jouw vak delen met de leerlingen. Jonge mensen die verbaal vaardig en positief kritisch zijn en tegelijkertijd op zoek naar antwoorden op vragen als: wie ben ik, wat zijn mijn kwaliteiten. Nieuwe docenten op het GGH worden, naast de begeleiding vanuit de vaksectie, gecoacht en begeleid door een begeleider nieuwe docenten.

    Wil je meer informatie of ben je geïnteresseerd in werken op deze school? Kijk dan hier.