Scholenoverzicht

Laar & Berg

Laren

vwo, havo, atheneum


  • Middle Years Programme (MYP)
  • Tweetalig, Internationaal georiënteerd onderwijs
  • Bruisend
  • Werken bij Laar & Berg betekent werken in een ongedwongen en geborgen sfeer op een veilige en gezellige school. Door een persoonlijke benadering, begeleiding in studievaardigheden en een effectieve zorgstructuur. Je helpt leerlingen ontwikkelen tot succesvolle en verantwoordelijke wereldburgers. Elk lid van de ‘Laar & Berg community’ ontdekt, leert en inspireert. Door het Middle Years Programme (MYP) leren en communiceren leerlingen zowel in het Engels als in het Nederlands.

    Het lerende individu en intercultureel begrip zijn belangrijke uitgangspunten. Laar & Berg is een bruisende school met veel extra’s: muziekfestival ‘80Db’, examenconcerten, excursieweek, Laar & Berg Oscars en de science fair.

    De school is een IB wereldschool en aangesloten bij de CIS (Counsil of International Schools). Laar & Berg maakt deel uit van Alberdingk Thijm Scholen. Bij Alberdingk Thijm Scholen werken meer dan 750 onderwijsprofessionals verspreid in het Gooi. De speerpunten van de organisatie zijn ICT, tweetaligheid en ‘alles wat ertoe doet’. De school wordt gezien als een ‘community’, waarbij verder wordt gekeken dan alleen de schoolprestaties van de leerlingen.

    Wil je meer informatie of ben je geïnteresseerd in werken op deze school? Kijk dan hier.