Scholenoverzicht

Vechtstede College

Weesp

vwo, havo, mavo, vwo tweetalig


 • Tweetalig vwo
 • Vechtstede Theater
 • Gevarieerd cultuuraanbod
 • Werken bij Het Vechtstede College is werken op een dynamische en sfeervolle kwaliteitsschool. Een toekomstgerichte en ambitieuze school met hoge verwachtingen van docenten en leerlingen. Het Vechtstede College biedt uitdagend en gedifferentieerd onderwijs aan in een bruisende en vriendelijke schoolomgeving.

  De brugklassen zijn: Mavo/Havo, Havo/VWO, regulier en tweetalig VWO. Een waardering ‘goed’ voor de Havo en VWO afdeling en al sinds 2013 het predicaat “Excellente havo” van het ministerie van OCW. Blended learning met Chromebooks, veel aandacht voor internationalisering en een aantrekkelijk cultureel aanbod, met onder andere het Vechtstede Theater.

  Het Vechtstede College werkt vanuit georganiseerd vertrouwen. Niet de regels en systemen zijn leidend, maar de medewerker en zijn/haar professionele handelen. De school geeft leraren veel professionele ruimte en verantwoordelijkheid. Veel initiatieven worden vanuit de medewerkers in gang gezet en gerealiseerd. Constant van elkaar leren en gebruik maken van alle aanwezige professionele expertises horen daarbij.

  Het Vechtstede College is onderdeel van de Gooise Scholen Federatie (GSF). De GSF is een professionele organisatie waarin acht ambitieuze scholen samenwerken. De GSF staat voor toekomstgericht onderwijs in een kleinschalige en overzichtelijke situatie.

  Wil je meer informatie of ben je geïnteresseerd in werken op deze school? Kijk dan hier.