Dagje leerkracht

31/05/2022

Dagje leerkracht

Ben jij (binnenkort) klaar met je middelbare school en denk jij erover om juf of meester te worden? Dit is je kans! Doe een Dagje Leerkracht op 31 mei. Dan loop je mee met een juf of meester op een van de vele basisscholen in het Gooi. Zo ontdek je hoe het is om zelf eens voor de klas te staan. Daar word je onderwijzer van!
Ga naar dagjeleerkracht.nl voor meer info en schrijf je in.

19/12/2022

Webevent onderwijsloket voortgezet onderwijs & mbo
Het onderwijsloket organiseert een webevent over het primair & voortgezet onderwijs. Tijdens het event kun je kennismaken met mensen die de stap naar het onderwijs hebben gemaakt. Twee ervaringsdeskundigen zullen vertellen over hoe hun overstap eruit heeft gezien. Ze beantwoorden daarbij allerlei vragen over hun carrièreswitch naar het onderwijs, ook die van de deelnemers van het webevent. Iedereen kan via de chat zijn of haar vraag voor de gastsprekers stellen!

19/01/2023

Informatieavond zij instromers voortgezet onderwijs
Denk jij wel eens na over een carrière in het voortgezet onderwijs? Jouw kennis en kunde overdragen aan middelbare scholieren. Een bijdrage leveren aan hun ontwikkeling en hun toekomst. Wil je weten of het vak van leraar echt iets voor jou is? Of heb je vragen over opleiding en randvoorwaarden? Ben je benieuwd welke vacatures er nu open staan voor zij instromers? Kom langs op de informatieavond op 19 januari 2023. Zij instromers in het voortgezet onderwijs dienen te beschikken over een HBO of WO diploma.

25/01/2023

Informatieloket Leraar in het Gooi
Wil je een keer live in gesprek over werken in het onderwijs? Dat kan op 25 januari 2023. Leraar in het Gooi is dan aanwezig op de open avond van het Erfgooierscollege in Huizen.  Aanmelden hoeft niet. Wij zijn er van 16.00-20.00 uur.