Deel je passie en talent. Word Leraar in het voortgezet onderwijs in het Gooi.

12 mei 2022

Meld je aan voor de informatiebijeenkomst voor een baan in het voortgezet onderwijs.

Denk jij wel eens na over een carrière in het voortgezet onderwijs? Jouw kennis en kunde overdragen aan middelbare scholieren; een bijdrage leveren aan hun ontwikkeling en hun toekomst. Wil je weten of het vak van leraar echt iets voor jou is? Heb je vragen over opleiding en randvoorwaarden? Of ben je benieuwd welke vacatures er openstaan voor zij-instromers?

Op 12 mei, van 19.30 tot 22 uur, live op het Alberdingk Thijm College, Laapersveld 9 in Hilversum. Vertegenwoordigers van scholen & lerarenopleidingen kunnen je informeren en inspireren en een aantal zij instromers gaat graag met je in gesprek. Zij instromers in het voortgezet onderwijs dienen te beschikken over een HBO- of WO-diploma.

27 juni 2023

Webinar ervaringsdeskundigen basis- en voortgezet onderwijs

Tijdens de webevents van het onderwijsloket kun je kennismaken met mensen die de stap naar het onderwijs hebben gemaakt. Ervaringsdeskundigen zullen vertellen over hoe hun overstap eruit heeft gezien. Ze beantwoorden daarbij allerlei vragen over hun carrièreswitch naar het onderwijs, ook die van de deelnemers van het webevent. Iedereen kan via de chat zijn of haar vraag voor de gastsprekers stellen!