Deel je passie en talent. Word Leraar in het voortgezet onderwijs in het Gooi.

12 mei 2022

Meld je aan voor de informatiebijeenkomst voor een baan in het voortgezet onderwijs.

Denk jij wel eens na over een carrière in het voortgezet onderwijs? Jouw kennis en kunde overdragen aan middelbare scholieren; een bijdrage leveren aan hun ontwikkeling en hun toekomst. Wil je weten of het vak van leraar echt iets voor jou is? Heb je vragen over opleiding en randvoorwaarden? Of ben je benieuwd welke vacatures er openstaan voor zij-instromers?

Op 12 mei, van 19.30 tot 22 uur, live op het Alberdingk Thijm College, Laapersveld 9 in Hilversum. Vertegenwoordigers van scholen & lerarenopleidingen kunnen je informeren en inspireren en een aantal zij instromers gaat graag met je in gesprek. Zij instromers in het voortgezet onderwijs dienen te beschikken over een HBO- of WO-diploma.

17 mei 2024

Informatiebijeenkomst Statushouders voor de klas

Woon je op dit moment in Nederland en ben je statushouder? Was je leraar in jouw thuisland en wil je ook in Nederland graag weer lesgeven? Dan zijn er misschien mogelijkheden. De onderwijsregio Midden Nederland biedt in samenwerking met onder andere de Hogeschool Utrecht een leerwerktraject aan. Het traject is voor leraren in het voortgezet onderwijs en middelbaar beroepsonderwijs.