Meet & greet zij-instromers MBO College

21 maart 2023

Hou je talent niet voor jezelf en word Leraar in het Gooi. Denk jij wel eens na over werken in het mbo? Jouw kennis en kunde overdragen aan studenten in het middelbaar beroepsonderwijs. Een bijdrage leveren aan hun ontwikkeling en hun toekomst. Wil je weten of leraar zijn echt iets voor jou is? Ben je benieuwd welke vacatures er zijn? Kun je minimaal twee dagen per week direct betaald aan de slag? Meld je dan nu aan voor de informatiebijeenkomst Leraar in het Gooi op 21 maart 2023, van 18 tot 20 uur, live op het MBO College Hilversum. We willen je informeren en inspireren en gaan ook graag met je in gesprek.

Op de informatie avond van Leraar in het Gooi op 21 maart 2023 krijg je informatie over het opleidingstraject dat bij jou past, kun je al je vragen stellen, ontmoet je zij instromers en schoolvertegenwoordigers en krijg je voorbeelden van openstaande vacatures.

Praktische informatie:
Datum: dinsdag 21 maart 2023
Tijd: Inloop vanaf 17.30, start 18.00 uur, eindigt 20.00 uur
Locatie: MBO College Hilversum, Arenapark in Hilversum (naast station Sportpark)

Vind hier informatie over werken bij het MBO College Hilversum.

17 mei 2024

Informatiebijeenkomst Statushouders voor de klas

Woon je op dit moment in Nederland en ben je statushouder? Was je leraar in jouw thuisland en wil je ook in Nederland graag weer lesgeven? Dan zijn er misschien mogelijkheden. De onderwijsregio Midden Nederland biedt in samenwerking met onder andere de Hogeschool Utrecht een leerwerktraject aan. Het traject is voor leraren in het voortgezet onderwijs en middelbaar beroepsonderwijs.