Meet & greet zij-instromers MBO College

21 maart 2023

Hou je talent niet voor jezelf en word Leraar in het Gooi. Denk jij wel eens na over werken in het mbo? Jouw kennis en kunde overdragen aan studenten in het middelbaar beroepsonderwijs. Een bijdrage leveren aan hun ontwikkeling en hun toekomst. Wil je weten of leraar zijn echt iets voor jou is? Ben je benieuwd welke vacatures er zijn? Kun je minimaal twee dagen per week direct betaald aan de slag? Meld je dan nu aan voor de informatiebijeenkomst Leraar in het Gooi op 21 maart 2023, van 18 tot 20 uur, live op het MBO College Hilversum. We willen je informeren en inspireren en gaan ook graag met je in gesprek.

Op de informatie avond van Leraar in het Gooi op 21 maart 2023 krijg je informatie over het opleidingstraject dat bij jou past, kun je al je vragen stellen, ontmoet je zij instromers en schoolvertegenwoordigers en krijg je voorbeelden van openstaande vacatures.

Praktische informatie:
Datum: dinsdag 21 maart 2023
Tijd: Inloop vanaf 17.30, start 18.00 uur, eindigt 20.00 uur
Locatie: MBO College Hilversum, Arenapark in Hilversum (naast station Sportpark)

Vind hier informatie over werken bij het MBO College Hilversum.

23 november 2023

Informatieavond zij-instromers voortgezet onderwijs

Save the date! Op donderdagavond 23 november 2023 organiseert Leraar in het Gooi weer een informatieavond voor mensen die belangstelling hebben om als zij-instromer in het voortgezet onderwijs te gaan werken. Het wordt een leuke en informatieve avond, aangeboden door alle besturen en scholen van het voortgezet onderwijs in het Gooi. 

27 september 2023

Webevent primair & voortgezet onderwijs

Het onderwijsloket organiseert een webevent over het primair & voortgezet onderwijs. Tijdens het event kun je kennismaken met mensen die de stap naar het onderwijs hebben gemaakt. Twee ervaringsdeskundigen zullen vertellen over hoe hun overstap eruit heeft gezien. Ze beantwoorden daarbij allerlei vragen over hun carrièreswitch naar het onderwijs, ook die van de deelnemers van het webevent. Iedereen kan via de chat zijn of haar vraag voor de gastsprekers stellen!