Leraar ICT of Techniek worden in het MBO?

24 maart 2022

Overweeg je om jouw kennis en ervaring op het gebied van ICT en Techniek over te dragen aan jongeren? Overweeg je om leraar te worden op een MBO? Kom dan langs op 24 maart a.s. bij het MBO College Hilversum. Tijdens de meet & greet kun je al jouw vragen stellen en kennis maken met de wereld van het MBO.

 

 

23 november 2023

Informatieavond zij-instromers voortgezet onderwijs

Save the date! Op donderdagavond 23 november 2023 organiseert Leraar in het Gooi weer een informatieavond voor mensen die belangstelling hebben om als zij-instromer in het voortgezet onderwijs te gaan werken. Het wordt een leuke en informatieve avond, aangeboden door alle besturen en scholen van het voortgezet onderwijs in het Gooi. 

27 september 2023

Webevent primair & voortgezet onderwijs

Het onderwijsloket organiseert een webevent over het primair & voortgezet onderwijs. Tijdens het event kun je kennismaken met mensen die de stap naar het onderwijs hebben gemaakt. Twee ervaringsdeskundigen zullen vertellen over hoe hun overstap eruit heeft gezien. Ze beantwoorden daarbij allerlei vragen over hun carrièreswitch naar het onderwijs, ook die van de deelnemers van het webevent. Iedereen kan via de chat zijn of haar vraag voor de gastsprekers stellen!