Meet & greet met speciaal basis & voortgezet onderwijs

12 april 2022

Heb je belangstelling voor een baan in het speciaal basis- of voortgezet onderwijs dan biedt Stichting Elan de mogelijkheid om op 12, 13 of 14 april haar scholen te bezoeken.

Zie voor exacte datum, plaats en tijd de website van de stichting.

23 november 2023

Informatieavond zij-instromers voortgezet onderwijs

Save the date! Op donderdagavond 23 november 2023 organiseert Leraar in het Gooi weer een informatieavond voor mensen die belangstelling hebben om als zij-instromer in het voortgezet onderwijs te gaan werken. Het wordt een leuke en informatieve avond, aangeboden door alle besturen en scholen van het voortgezet onderwijs in het Gooi. 

12 oktober 2023

Workshops leraar worden MBO College Hilversum

Wil jij ervaren of #docent zijn iets voor jou is? Ben je nieuwsgierig naar de dynamische wereld van het #onderwijs? Meld je dan aan voor twee inspirerende #workshops. MBO College Hilversum en Leraar in het Gooi, nemen in je mee in de zes rollen van de docent en laten je zien dat de ideale student niet bestaat. Kom naar onze workshops op donderdag 12 oktober van 20.00 tot 21.30 uur op MBO College Hilversum. Naast een inspirerende avond, kun je ook napraten en netwerken met andere enthousiaste deelnemers en collega’s.